fbpx
 

Over Mij

Valentine Berning

Mijn naam is Valentine en ik ben een daredevil, een podiumbeest en een groots dromer en empoweraar! Ik werk als purposecoach, pitch-en storyteltrainer, spreker, voice-over, actrice en dagvoorzitter. Whaaatttt?? Fast backwards. Ik hoor je denken zoveel dat kan niet. Jawel dat kan wel. Want ik heb dit allemaal gedaan en ik doe dit nog steeds. Ik heb jarenlang gedacht, mensen begrijpen mij niet. Die Valentine die doet zoveel, wat doet ze nu precies? Het komt allemaal neer op één en hetzelfde ding en dat is stemgeven aan en jezelf laten zien! Vandaar ook mijn slogan: ”Speak up/ Stand up & Rise up!” Of je mij nu boekt als dagvoorzitter/actrice of voice-over of dat ik jou leer ontdekken wat jouw purpose is. Ik zit op het snijvlak van het creativiteit, spiritualiteit en empowerment. Kernwoorden in de manier waarop ik werk zijn: BELEVING & PLEZIER, VERBINDEN & AUTHENTICITEIT en SPIRITUALITEIT & CREATIVITEIT. Of het nu gaat om een online programma of een masterclass juicyness van je talk /presentatie. Ik train en coach vrouwen hierin. Ik geloof dat vrouwen veel meer hun stem mogen laten horen en hun unieke verhaal met de wereld mogen delen. We gaan kijken naar jouw diepere why of purpose. Waarom doe jij wat je doet? Want dat is jouw vuur en van daaruit herken jij jouw unieke stemgeluid en kun je dit unieke talent aan de wereld geven. Ik heb in al die jaren dat ik mensen heb getraind gezien dat er zoveel mooie deskundige vrouwelijke experts zijn met zoveel kennis en know how, maar die vaak in de valkuil vallen van dat ze hun verhaal niet over de bühne kunnen brengen. En dat is een heel groot deel van je verhaal. Want je doel is dat je verhaal overkomt. Met jou op een speelse manier ontwarren wat je purpose is en dat jij dit daadwerkelijk in de wereld neerzet, vind ik intens leuk om te doen!

About me
RB_5DMK3_20180722_0948

Ik weet als geen ander hoe het is om je verhaal over de bühne te brengen. Met mijn roots in het theater, als theaterdier waarbij ik diverse theaterproducties heb geproduceerd. Maar daarnaast heb ik ook affiniteit met de film/ tv en de online wereld. Naast mijn werk als actrice/ performer heb ik een eigen film geproduceerd wat op het Imagine Film Festival in het Eye is gelanceerd in 2017. Verder heb ik een videoplatform in 2016 opgezet waar ik als producent en interviewer diverse artiesten/ sprekers een podium heb gegeven. Mocht je het leuk vinden om daar een kijkje te nemen, check dan www.dimensiontv.nl                                                                                                                                 

Dus ik weet zooooo goed wanneer een verhaal sterk is. Ik ken de wetten van een goed verhaal EN daarnaast weet ik als geen ander hoe dit over te brengen naar je publiek. Ik heb affiniteit met diverse doelgroepen, van jong tot oud, van medewerkers op de vloer tot CEO’s die ik heb mogen trainen en coachen. 

 

In 2015 was er een keerpunt in mijn leven. Na 10 jaar lang op de bühne te hebben gestaan, voelde ik sterk dat ik nog meer verschil wilde maken. Begrijp me niet verkeerd, ik vond het ontzettend leuk om verhalen te vertellen, dingen te maken, maar ik voelde ook, ik wilde niet alleen maar de entertainer zijn. Het was voor mij verwarrend destijds, want ik was toch voor mijn droom gegaan om actrice te worden? DIT moet het toch zijn? Ik ging verder op ontdekkingstocht en verder zoeken. Nadat ik diverse persoonlijke ontwikkelingstrajecten had gevolgd, mezelf binnenste buiten had gekeerd, besloot ik meer verschil te gaan maken voor anderen door als trainer en coach te gaan werken. Het is een zoektocht geweest, maar ik kan je vertellen één van de beste keuzes uit mijn leven. Jou bekrachtigen in wie je in essentie bent en dat jij je grootste zelf leeft, vind ik heel mooi werk. Als ik dit combineer met creatieve oefeningen, storytelling en dat ik jou liefdevol uit je comfortzone trek, dan maak je mij intens gelukkig. Het is mijn purpose dat jij jouw passie of zielenbestemming vindt in welk gebied van jouw leven! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten, prachtig mens dat je bent!

 

Op een intens vervuld en purposevol leven!

 

Purposevolle groet,

 

Valentine