fbpx
 

AANBOD

1). Shine your Purpose!

Een maandtraject voor de vrouwelijke high end ondernemer of de vrouwelijke expert hoog in de boom bij een organisatie die haar Purpose kent en er nu klaar voor is om dit over de bühne uit te dragen! Alleen maar te doen waar ze super blij van wordt en alleen maar omzet te draaien met waar ze heel blij van wordt. 

Binnen een maand tijd, met 3 coachings sessies, wekelijkse Mastermind sessies met en groep van 6-8 like minded vrouwen, online leeromgeving, plus een complete dagtraining op de bühne in het theater met een afsluitend feestelijke event in het theater!

2). Living your FREAKING Purpose! – Een 3 maanden programma voor de vrouwelijke high end ondernemer die haar Purpose crystal clear wil krijgen, zich door niets of niemand meer wil laten stoppen en haar authentieke verhaal over de bühne wil brengen! Dit programma bestaat uit 5 individuele coaching sessies, wekelijkse Mastermind calls met een groep van max 10 vrouwelijke high end ondernemers, complete 3 maanden online academie, 1 dagtraining met coaching op jouw authentieke verhaal op de bühne in een theater in Utrecht plus een feestelijk afsluitend in event in datzelfde theater! 

3). Individuele coaching sessies- 5/ 10 strippenkaart.

Wil je liever individuele coaching sessies bij me boeken? 

Dat kan ook! 

Je kunt kiezen voor een 5 strippenkaart als je jouw unieke Purpose meer wilt ontdekken. 

Een 5 strippenkaart bied ik aan voor €747,-

Wil je en je Purpose ontdekken, maar ook de eerste stappen zetten in het leven? 

Dan raad ik je een 10 strippenkaarten aan voor €1447,- 

Coaching sessies duren 1,5 uur. Online via Zoom of fysiek bij mijn praktijk aan huis in Utrecht.