fbpx
 

Talkshows

SPEAKERS POWER TALKS

Iedere donderdagavond geef ik online Talkshows waarbij ik vrouwelijke rolmodellen interview die hun Purpose voluit leven. Verder ga ik in gesprek met deze vrouwen op zoek naar hun authentieke verhalen. Ik interview hen op gebied van ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en creativiteit. Een greep uit de vrouwen die in mijn Talkshows aanwezig zijn geweest:

 

Sanny Verhoeven (Sanny Zoekt Geluk), Eva Brouwer (Pak je Podium), Eve Tomaszewski (Manevesto, voorheen Goaldiggers Club), Marieke van Meijeren (De Bewustzijn School), Karlijn Visser (Oprichtster Holistik) en nog vele andere inspirerende vrouwen!

 

Het doel van mijn talkshow is om jou te inspireren om vol in jouw Purpose of zielenmissie te stappen. Juist door het delen van de authentieke verhalen en de learnings van deze Purpose Powervrouwen. Overlaad je met een dosis inspiratie en klik de Purpose Power Talk aan die jou het meeste aanspreekt. Je mag me altijd volgen voor toekomstige Purpose Power Talks via mijn Instagram.

 

Geniet ervan lieve vrouw!

TALKSHOWS