fbpx
 

PERSONAL SPEAKING MENTORSHIP

 

Hee! Wat leuk dat je hier bent! 

 

 

 

Wat leuk dat je kijkt naar mijn aanbod voor mijn Personal Speaking Mentorship…..

Jij bent een vrouwelijke ondernemer en je voelt je er klaar voor om jezelf als brand personality neer te gaan zetten. Jij gaat jouw levensverhaal meer naar voren brengen en je bent op zoek naar een Mentor die jou daarin kan begeleiden hoe jij jezelf het beste kunt branden. Dit traject omvat niet alleen dat ik jou coach op jouw Speaking & Storytelling skills voor jouw talks, maar ook hoe jij jezelf naar buiten brengt.

Met welke kleur kom jij naar buiten, wat zeg je wel en welk verhaal deel je niet? Ik help je in dit jaar traject als Personal Speaking Mentor en zorg ervoor dat jij een brand personality wordt waar niemand meer om heen kan. Daarnaast transformeer jij van Spreker naar ware Storyteller. Het publiek is van het begin tot en met het einde geboeid en blijft aan jouw lippen hangen. Jij bent een persoonlijkheid die een onuitwisbare indruk achterlaat!

 

Wil je hier meer over weten? Lees dan gerust verder. En neem vooral even contact met me op. Ik help jou graag verder in jouw prachtige pad en Speaking Skills.

 

 

Liefs,

 

 

Valentine

‘Sta op als brand personality en deel jouw authentieke levensverhaal!

Je werkt regelmatig als Spreker, maar houdt jouw talks nog heel veilig door het meer te hebben over jouw expertise dan over jouw levensverhaal..

 

Je hebt de diepe wens om een brand personality te worden op het podium, maar ook op online podia, maar je bent nog aan het zoeken met welke kleur jij naar buiten wilt komen.

 

Welk verhaal vertel ik nu wel? En welk verhaal vertel ik nu niet?

 

Je voelt je er 100% klaar voor om als brand personality op te staan, omdat het jouw taak of jouw zielsmissie is.

 

In jouw talks wil je jouw verhalen authentieker en meer eigen maken. Met andere woorden meer jou!

 

Je bent er klaar voor om buiten jouw comfort zone te springen in jouw Spreek-en Storytelling Skills, maar je hebt geen idee hoe je het moet aanpakken.

 

Je wilt een overzicht en een structuur voor merk ‘JIJ’! Zodat je dit kunt inzetten wanneer dit nodig is.

 

Je hebt behoefte aan een persoonlijke Mentor die naast je staat hierin, jou daarin begeleidt en jouw laat transformeren van brave Spreker naar bold Storyteller.

 

Je wilt als vrouwelijke leider nu jouw eigenheid gaan claimen om daarmee jouw taak en jouw levensverhaal naar buiten brengen om daarmee jouw publiek te inspireren.

In mijn visie is het van cruciaal belang dat jij als vrouwelijke ondernemer of professional laat zien wie jij bent en waar jij voor staat. Dat jij jezelf als brand personality gaat neerzetten. Daar is Storytelling & Spreken DE manier voor om je te onderscheiden van andere ondernemers en professionals. Ik ben al overtuigd van het feit dat jij DE expert bent op jouw vakgebied, maar je verkoopt in the end met wie jij bent als persoon.

 

Wat maakt jou uniek?

Wat is jouw kleur?

Durf jij jouw queerness te laten zien?

Durf jij jouw diepste transformaties die jij hebt doorgemaakt te delen als waardevolle lessen voor jouw publiek?

Voel jij ook dat je een thought leader bent en nu mag gaan staan in jouw kracht en wijsheid?

 

Van alle vrouwelijke ondernemers en professionals die ik heb getraind en gecoacht, vertellen ze me vooral wat ze allemaal hebben gedaan, welke dienst of product ze aanbieden, en zie ik dat het ontbreekt aan juist die eigenheid en persoonlijke touch!En dat is juist wat we willen zien en daarin mag je buiten jouw comfort zone springen in het spreken.

 

Lieve vrouw,

 

Speak up, stand up & Rise up!

 

Rise Woman, rise! 

HOE ZOU HET ZIJN ALS…..

Jij precies weet hoe jij jezelf als brand kunt neerzetten voor jouw publiek?

 

Dat jij diepe impact maakt met wat jij deelt door te spreken offline en online ?

 

Weet wat jouw authentieke verhalen zijn en wanneer je welk verhaal inzet?

 

Je weet welke levensverhalen je kunt integreren met jouw expertise?

 

Jij laat jouw authentieke zelf helemaal zien in de transformaties die jij hebt doorgemaakt, de Storyteller in jou is geboren!

 

Je geniet van de magie van Storytelling en je bent hooked in jezelf authentiek delen!

 

Daarnaast maak je mega IMPACT met jouw verhaal als STORYTELLER doordat je weet wat er nodig is voor jouw PUBLIC SPEAKING & STORYTELLING SKILLS!

 

Daardoor ben je MEGA ZICHTBAAR en trek jij MOEITELOOS jouw droomklanten aan en heb jij wachtlijsten voor jouw diensten en programma’s.

 

Daarnaast ben je een veelgevraagd Spreker en kun jij spreken op events wanneer je maar wilt!

 

Laat jij een onuitwisbare indruk achter als brand personality en als ware Storyteller.

 

  Als er een Personal Speaking Mentor naast jou staat en jou helpt met het neerzetten van jouw brand en jou helpt in de transformatie en de leap die jij maakt van Spreker naar ware Storyteller.

WAT ONTVANG JIJ EN WAT ZIJN JOUW RESULTATEN?

EERSTE INTAKE: KENNISMAKING

In onze eerste intake duik ik met jou in wat jouw grootste dromen zijn, wat houdt jouw brand in en wat zou je daarin het liefste willen.      Verder duik ik met je in wat jij precies als Spreker wilt leren in jouw Storytelling & Public Speaking skills? Welke leap mag jij gaan maken?    Wat wil je met jouw levensverhaal wat in dienst van jouw bedrijf mag gaan staan? The sky is not the limit;-)

 

1 DEEP DIVE BRAINSTORM SESSIE

In deze live één op één sessies duiken we in wie jij bent als persoonlijkheid en hoe jij jezelf als brand wilt neerzetten. We duiken in alle hoofd-en subthema’s waar jij over wilt spreken offline en online in lijn met jouw brand en jouw levensverhaal. We zetten jouw doelgroepen neer en maken het raamwerk voor de verschillende spreekmomenten. Op deze manier heb jij een outline en een rode draad waar jij je op richt met het neerzetten van jezelf als brand. Dit geeft weer wie jij in essentie bent en geeft jou rust en overzicht. Naast het spreken op live events kun je dit ook inzetten voor jouw exposure op jouw social media kanalen met posts, lives, etc.

 

CHECK-IN & UPGRADE HUIDIGE TALK

In deze sessie check ik waar jij staat als Spreker. Wat kun jij nog leren in jouw Public Speaking & Storytelling skills? Waar scoor je hoog op? En waar kun jij naar de next level als Spreker? Vervolgens coach ik jou op een upgrade in jouw huidige talk. Ik zorg ervoor dat jij van Spreker transformeert naar ware Storyteller.

ONTWERP 3 TALKS

Volgens mijn unieke methodes ‘Design your Story’ en  ‘Spreker naar Storyteller’ ontwerpen we drie gloednieuwe talks voor jou die jij voor live en online events kunt inzetten voor verschillende doelgroepen. We duiken in jouw grootste transformaties in jouw leven, ik maak de kernboodschap haarscherp voor je en ik leer je de kneepjes van Public Speaking & Storytelling wereld. Voor iedere talk begeleid ik je in 3 1 op 1 sessies van 3 uur per keer. Daarin ontwerpen we twee talks waar het publiek stijl van achterover slaat. In de laatste sessie coach ik jou in een auditorium zodat jij jouw talks live voor me gaat geven. Spreken zit hem in het doen. Daarin coach ik jou op jouw Storytelling skills en jouw Performance skills en zorg ik ervoor dat jij rockt op het podium!

 

FEEDBACK  ALLE TALKS

Ik voorzie jou van feedback op al jouw talks doordat ik naar je kom kijken als je gaat spreken op een event. Deze feedback geef ik je live nadat jij hebt gesproken op een event. Maar zet ik ook netjes klaar voor jou in documenten via Google Drive en ik licht dit nog toe in een 1 op 1 call.

Mocht je ook behoefte hebben aan feedback op jouw interviewtechnieken in een podcast of bij een TV interview. Vraag mij naar de mogelijkheden.