fbpx
 

STORYBOOSTER SESSIE

 

Hee! Wat leuk je hier te zien! 

 

Ik bied speciaal voor het High Value Community een éénmalig aanbod aan waarbij je de gelegenheid hebt om mij beter te leren kennen als Public Speaking Coach.

 

Waarom? Omdat jij als vrouw een uniek verhaal hebt wat verteld mag worden en vormgegeven in een talk op maat voor op het podium.

Jij voelt je er klaar voor om te gaan spreken en jezelf te laten zien met wat je doet met jouw bedrijf!

 

Ik leer jou als vrouwelijke expert spreken als de beste en jij maakt mijn Storytelling tips eigen zodat jouw publiek omver wordt geblazen door jouw verhaal. Je wilt dat jouw publiek van A tot Z geboeid blijft gedurende jouw talk. Dat jouw verhaal impact heeft en daadwerkelijk binnenkomt…. Met deze sessie help ik jou graag met de start van jouw talk door in jouw eigen verhalen te duiken. Ik geef je de sleutels in jouw verhaal. Ik leer jou de beste verhalen te selecteren. Ik heb daar een unieke Storytelling methodiek voor ontwikkeld waar je keer op keer kunt terugvallen als je een Keynote wilt ontwikkelen.

 

Het kan ook zijn dat je al een tijdje spreekt en de behoefte hebt aan een Storybooster sessie zodat ik er met een paar korte tips voor zorg dat jij een dijk van een talk hebt staan. Dit doe ik door met een kritische blik te kijken naar de kernboodschap van jouw verhaal, de structuur haarscherp onder de loep neem en Storytelling elementen in jouw Keynote verwerk. Word je getriggerd?

 

Dan ben je bij mij precies aan het juiste adres!

 

Mocht je nu na deze één op één sessie jouw talk verder willen uitwerken. Dat kan! Dan maak je mijn ‘Design your Story’ traject af en boek je nog twee één op één sessies in. Hier lees je meer over mijn ‘Design your Story’ traject.

 

 

Ik help je graag verder met jouw unieke verhaal. Want elke vrouw heeft een uniek verhaal wat een podium verdiend om verteld te worden…

‘Ontdek jouw authentieke verhaal en word een ware Spreker!

Wat is nu eigenlijk precies mijn verhaal?

 

Wie zit er nu op mijn verhaal te wachten?

 

Kan ik kwetsbaar en zakelijk tegelijkertijd zijn?

 

Welk verhaal kan ik nu wel delen voor mijn bedrijf?

 

En welk verhaal niet?”

 

En hoe deel ik het dan in hemelsnaam op zo’n manier dat ik niet met mezelf zit te pochen en te roeptoeteren?

 

Pffff….er zijn al zoveel vrouwelijke professionals super zichtbaar, waarin ben ik nu ECHT anders?

 

Je voelt dat je veel meer van jezelf wilt laten zien, maar je weet niet waar te beginnen…

 

Vervolgens stop je weer met jezelf profileren en word je weer onzichtbaar op jouw social media kanalen en voor jouw droomklanten.

In mijn visie is het van cruciaal belang dat jij als vrouwelijke professional laat zien wie jij bent en waar jij voor staat. Daar is Storytelling DE manier voor om je te onderscheiden van andere ondernemers. Ik ben al overtuigd van het feit dat jij DE expert bent op jouw vakgebied, maar je verkoopt in the end met wie jij bent als persoon.

 

Wat maakt jou uniek?

Durf jij jouw queerness te laten zien?

Durf jij jouw transformaties die jij hebt doorgemaakt te delen wat weer waardevolle lessen voor jouw droomklanten zijn?

 

Van alle vrouwelijke ondernemers en professionals die ik heb getraind en gecoacht, vertellen ze me vooral wat ze allemaal hebben gedaan, welke dienst of product ze aanbieden, en zie ik dat het ontbreekt aan juist die eigenheid en persoonlijke touch! Je wilt jouw publiek raken en inspireren vanuit het hart. Daar ga ik jou bij helpen!

 

 

 

Rise Woman, rise! Speak up, stand up & Rise up!

HOE ZOU HET ZIJN ALS…..

Jij jouw verhalen en transformaties helder hebt en weet wanneer jij welk verhaal inzet!

 

Je weet welke persoonlijke verhalen je kunt integreren met jouw ondernemersverhaal of jouw carrièrepad.

 

Jij laat jouw authentieke zelf helemaal zien in de transformaties die jij hebt doorgemaakt, je bent een ware Storyteller!

 

Je geniet van de magie van Storytelling en je bent hooked in jezelf authentiek delen!

 

Daardoor ben jij MEGA zichtbaar en onweerstaanbaar aantrekkelijk voor jouw droomklanten.

 

Hierdoor komen jouw droomklanten moeiteloos naar jou toe en heb je inmiddels een wachtrij voor jouw intakegesprekken.

1-Maand-individuele-begeleiding

LIFEMAP & STRUCTUUR

 

Voorafgaand aan onze eerste coaching sessie maak jij een visuele lifemap waarin jij alle hoogtepunten en dieptepunten uit jouw leven gaat opschrijven. Gedurende de eerste coaching sessie selecteer ik jouw drie grootste transformaties die interessant zijn voor jouw Keynote. Ik heb een haarfijn gevoel voor welke verhalen wél interessant zijn voor jouw talk en welke verhalen je vooral weg mag laten. Van hieruit destilleer ik jouw kernboodschap van jouw Keynote. Je hebt nu het framework van jouw talk. Oftewel het raamwerk van het verhaal wat jij wilt vertellen. Verder leer ik jou in de deze sessie alles over de uitwerking van jouw structuur in een talk. Hoe bouw je een verhaal nu goed op? Hoe schrijf je een pakkende inleiding en een spetterend slot van jouw talk.

2

STORYTELLING & STRUCTUUR

Ben je enthousiast geworden na deze 1e sessie? Deze twee coaching sessie kun je extra bij me boeken en dan volg je het Design your Story traject.  Jij gaat in de tweede sessie een pakkende inleiding en slot van jouw talk uitschrijven. Gedurende deze coaching sessie ga je jouw uitgeschreven inleiding en slot van jouw talk voor mij doen. Want spreken is doen! Je wilt jouw publiek van begin tot en met het einde van jouw talk meenemen in jouw verhaal. Dat doe je met een pakkende inleiding en een daverend slot. Vervolgens leer ik jou volgens ‘de reis van de heldin’ jouw drie grootste transformaties uit te schrijven waardoor jij jouw publiek mee te nemen in de opbouw van jouw verhaal. Tot slot leer ik je al mijn gouden Storytelling tips waarmee je jouw publiek van A tot Z blijft binden en boeien.  Van jouw inleiding, middenstuk tot en met het slot van jouw talk. Al deze kennis ga je toepassen door het uitschrijven van jouw volledige talk voor onze laatste coaching sessie!

2.Dagtraining-Theater

SHINE YOUR STORY

In de 3e één op één sessie ga je jouw talk voor mij geven! In deze sessie zoom ik met jou in op de ‘performance kant’ van jouw talk. Daarbij kun je denken aan afwisseling in perspectief in jouw verhaal, spreken in metaforen, het inzetten van stiltes, stemgebruik, non-verbale communicatie, ritme, maar ook jouw stagepresence. We gaan jouw talk neerzetten in de ruimte en claimt daarmee jouw podium! Hierdoor hangt jouw droomklant aan jouw lippen terwijl jij authentiek en speels jouw verhaal deelt.

WAAROM MET MIJ WERKEN?

 

> Lol gegarandeerd! Ik leer jou het vak van Storytelling en jij gaat ervaren dat het super leuk is om jouw verhalen te ontdekken. Je hebt er zoveel lol in dat jij een ware Storyteller wordt.

 

> I’m a Growth mindsetter and a Spirit Junkie. Naast de nodige lol en sprankeling ben ik een diep spiritueel mens en achterhaal ik binnen no time wat jij ECHT wilt zeggen tegen jou droomklanten. Op een empathische manier leer ik jou vol in jouw transformaties en spiritualiteit te stappen en dit VOLUIT met jouw klanten te delen. Spiritualiteit en persoonlijke groei staan bij mij hoog in het vaandel. Al van jongs af aan mee bezig, onbewust vanaf mijn 6e levensjaar door mijn heldervoelendheid, bewust vanaf mijn 18e levensjaar door het verslinden van boeken als ‘De kracht van het nu’ van Eckhart Tolle. Verder heb ik diverse persoonlijke ontwikkelingstrajecten gevolgd, variërend van familieopstellingen, haptonomie, reiki, Pranic  healing, maar ook opleidingen bij Landmark Education. Ik blijf daarom ook altijd in mezelf investeren zodat ik ook als trainer en coach blijf groeien en ontwikkelen zodat ik dit weer aan jou kan geven.

 

> RASOPTIMIST Oftewel positieve empoweraar. Veel mensen in mijn omgeving zeggen ENTHOUSIAST is HET synoniem voor Valentine. Ik beloof en garandeer je dat jij mijn passie voor Storytelling tot in je cellen en in jouw kern gaat voelen. Deze aanstekelijke bevlogenheid zorgt ervoor dat jij ook een passie voor het vak Storytelling krijgt.

 

> Storytelling is mij letterlijk ‘op het lijf’ geschreven– 10 jaar lang podiumervaring als actrice/theatermaker waar ik met de meest gekke en uiteenlopende rondreizende tours door Nederland het publiek mee nam in de magie van een verhaal. Daarnaast presenteer ik nog weleens zakelijke events als Dagvoorzitter en wellicht heb je mijn stem voorbij horen komen in een TV commercial van Biodermal of Coca Cola;-) Ik ken de ware kneepjes van het vak en vanuit mijn praktijkervaring deel ik graag mijn waardevolle lessen met jou!

 

> Tien jaar expertise opgedaan met het trainen en coachen van ondernemers en hoog opgeleide professionals in vakgebieden als Storytelling, Pitchen en Presenteren. Maar ook onderwerpen als: Jezelf Profileren, Communicatie, Assertiviteit en Persoonlijk Leidershap. Ik heb inmiddels meer dan 5000 deelnemers succesvol getraind en een bijdrage geleverd aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Gemiddeld scoor ik een 9 of hoger op de trainingen die ik geef. Didactisch ben ik sterk ontwikkeld en heb ik een ontzettende passie voor hoe jij  storytelling kunt inzetten voor jouw business om jezelf beter te profileren.

 

> Vrouwelijk leiderschap vanuit kwetsbaarheid en authentieke verhalen. Ik richt me op vrouwelijke leiders en ondernemers, omdat ik vind dat de tijd er klaar voor is dat vrouwen vanuit KWETSBAARHEID EN KRACHT hun authentieke verhalen mogen delen. Dat is naar mijn idee TRUE POWER en vrouwelijk leiderschap. Ik heb in alle trainingen en coachings gezien dat vrouwen vooral de neiging hebben zichzelf weg te cijferen, terwijl ze zoveel waardevolle expertise in huis hebben. Vaak vervallen ze in dat ze denken dat ze nog meer kennis moeten vergaren om zichtbaar te zijn. Of ze vervallen in excuses om niet zichtbaar te zijn, maar diep van binnen brand het verlangen om nu echt die ware eigenheid naar buiten te brengen. Daar ben ik een stand voor! Dit heb ik ook gezien in mijn werk als Purposecoach waarbij ik vrouwen begeleid met het ontdekken en leven van hun ware passies en talenten.

"Valentine zorgt er in 3 sessies voor dat je een super boeiende talk hebt. Mocht je ooit willen investeren in een dijk van een talk die je vaker kan geven dan is Valentine echt DE tip!!
Echt de investering waard!"

Rachel-De Huismuts

Valentineberning
2023-04-12T19:54:07+00:00

Rachel-De Huismuts

"Valentine zorgt er in 3 sessies voor dat je een super boeiende talk hebt. Mocht je ooit willen investeren in een dijk van een talk die je vaker kan geven dan is Valentine echt DE tip!! Echt de investering waard!"
"Ondanks dat ik al jaren lezingen geef over hormonen, wilde ik ongemerkt veel te veel delen in een korte tijd. Dat kwam mijn verhaal niet ten goede. Valentine heeft me juist geleerd dat Less more is.
Valentine heeft mijn lezingen weer structuur en rust gegeven met een persoonlijke touch en verhaal. Dankjewel lieve Valentine, fijn met je gewerkt!"

Vivian Reijs- Hormoon Expert-CEO Viv Healthy

Valentineberning
2023-04-12T19:55:46+00:00

Vivian Reijs- Hormoon Expert-CEO Viv Healthy

"Ondanks dat ik al jaren lezingen geef over hormonen, wilde ik ongemerkt veel te veel delen in een korte tijd. Dat kwam mijn verhaal niet ten goede. Valentine heeft me juist geleerd dat Less more is. Valentine heeft mijn lezingen weer structuur en rust gegeven met een persoonlijke touch en verhaal. Dankjewel lieve Valentine, fijn met je gewerkt!"
"Valentine is veel meer dan een Spreekcoach, ze is een Storytel expert en weet precies waar de parels in jouw verhalen liggen. Ze helpt je met het ontwerpen van een talk waar je direct indruk mee maakt op jouw publiek. Helemaal aangepast aan wie jij bent en met jouw unieke kleur!"

Muk van Lil- Interieurfotografe en vrijgevochten ondernemer

Valentineberning
2023-04-12T19:58:10+00:00

Muk van Lil- Interieurfotografe en vrijgevochten ondernemer

"Valentine is veel meer dan een Spreekcoach, ze is een Storytel expert en weet precies waar de parels in jouw verhalen liggen. Ze helpt je met het ontwerpen van een talk waar je direct indruk mee maakt op jouw publiek. Helemaal aangepast aan wie jij bent en met jouw unieke kleur!"
"Valentine haar unieke talent is dat ze mij heeft laten zien dat ik in mijn kracht sta als ik over mijn passie mag vertellen. Vanuit haar acteerervaring heeft ze mij ook geleerd hoe je als Spreker 'in je verhaal stapt'. Dit is echt waardevol voor me geweest!"

Anki Willemsen- De Lazyfitgirl methode

Valentineberning
2023-04-12T19:57:04+00:00

Anki Willemsen- De Lazyfitgirl methode

"Valentine haar unieke talent is dat ze mij heeft laten zien dat ik in mijn kracht sta als ik over mijn passie mag vertellen. Vanuit haar acteerervaring heeft ze mij ook geleerd hoe je als Spreker 'in je verhaal stapt'. Dit is echt waardevol voor me geweest!"
"Door Valentine haar masterclass is het kind in mij opnieuw ontwaakt! Met een open hart vol positieve energie liep ik aan het einde van de avond de deur uit. Een absolute aanrader wanneer je je creativiteit wilt ontwikkelen en op een speelse manier je eigen grenzen wilt verkennen in het spreken!"

Lenneke-Deelnemer Masterclass Bewustzijnschool

Valentineberning
2020-04-28T17:45:45+00:00

Lenneke-Deelnemer Masterclass Bewustzijnschool

"Door Valentine haar masterclass is het kind in mij opnieuw ontwaakt! Met een open hart vol positieve energie liep ik aan het einde van de avond de deur uit. Een absolute aanrader wanneer je je creativiteit wilt ontwikkelen en op een speelse manier je eigen grenzen wilt verkennen in het spreken!"
“Valentine weet met haar aanstekelijke enthousiasme iedereen uit hun comfort zone te trekken om verder te groeien. Als je meer wilt leren over het zichtbaar zijn in spreken en je eigen purpose zichtbaar wilt krijgen dan kan Valentine je zeker helpen met haar praktische tools."

Sanny Verhoeven van Sanny zoekt Geluk.

Valentineberning
2020-04-28T16:10:05+00:00

Sanny Verhoeven van Sanny zoekt Geluk.

“Valentine weet met haar aanstekelijke enthousiasme iedereen uit hun comfort zone te trekken om verder te groeien. Als je meer wilt leren over het zichtbaar zijn in spreken en je eigen purpose zichtbaar wilt krijgen dan kan Valentine je zeker helpen met haar praktische tools."
"Valentine weet altijd een eigen en authentieke draai te geven aan de opzet van trainingen. Ik ervaar haar als een trainer die op een prikkelende en speelse manier de deelnemers uit hun comfortzone weet te trekken en de deelnemers de juiste aandacht weet te geven zodat ze op hun eigen manier het beoogde leereffect kunnen behalen. Valentine is een prettig persoon om mee samen te werken!"

Helena Blum- Eigenaar Allhappy Companies & Allhappy Schools

Valentineberning
2020-04-28T17:42:58+00:00

Helena Blum- Eigenaar Allhappy Companies & Allhappy Schools

"Valentine weet altijd een eigen en authentieke draai te geven aan de opzet van trainingen. Ik ervaar haar als een trainer die op een prikkelende en speelse manier de deelnemers uit hun comfortzone weet te trekken en de deelnemers de juiste aandacht weet te geven zodat ze op hun eigen manier het beoogde leereffect kunnen behalen. Valentine is een prettig persoon om mee samen te werken!"
0
0
Valentineberning

WAT JIJ ONTVANGT BIJ JOUW ‘STORYBOOSTER’ SESSIE: