fbpx
 

Valentine traint

TRAINEN

In 2015 besloot ik om het roer om te gooien en vooral als pitch-en storyteltrainer te gaan werken. Na 10 jaar lang op de bühne te hebben gestaan als actrice en performer voelde ik naast mijn passie voor acteren sterk het verlangen om anderen te empoweren. Dit doe ik met veel bevlogenheid. Je kunt mij omschrijven als een energieke en dynamische trainer die veel speelse, maar ook creatieve oefeningen gebruikt om jou te laten vertellen, spreken of presenteren. Ik zie binnen no-time waar jouw sweet spot of talent en passie zit. Dit ontwarren en jou daar doorbraken in laten ervaren vind ik het leukste wat er is! Op die manier krijg jij jezelf, voel jij wie jij in essentie bent en heb je helder wat jouw purpose is. En dan jouw unieke verhaal aan het voetlicht brengen daar ben ik een kei in. Naast pitch-en storytellingtrainingen heb ik jaren ervaring opgedaan in het geven van leiderschapstrainingen, persoonlijke effectiviteit en communicatietrainingen. Naast mijn werk als trainer werk ik als purposecoach. Ik coach vrouwen in dat ze hun unieke passie en potentieel ontdekken en leven. Mijn manier van werken is creatief, straight en speels. Ik zit op het snijvlak van spiritualiteit, transformatie & creativiteit. Ik ben van mening dat creativiteit de deur opent naar jouw plezier en jouw unieke passie. Door mijn op maat gemaakte creatieve oefeningen word je uit je comfortzone getrokken waardoor je door je mind heen breekt. Hierdoor in combinatie met de acties die jij onderneemt vinden er keer op keer doorbraken plaats! Jij ontdekt jezelf compleet opnieuw en je LEEFT je grootste zelf.

ONLINE PROGRAMMA ‘EXPLORE YOUR FREAKING PURPOSE’- 8 WEKEN

– Ben jij een vrouw en heb jij jouw unieke why gevonden, maar leef je het nog niet volledig?

 

– Zit jij vaak op die dromersstoel? En weet je niet welke concrete stappen je moet zetten om jouw unieke Purpose te leven?

 

– Heb je last van keuzestress en het gevoel dat je maar in cirkeltjes blijft ronddraaien?

 

– Voel jij dat er veel meer in jou verborgen zit qua talenten en kwaliteiten, maar ben je bang om te springen?

 

– Wil jij je vrij voelen en je volledige zelfexpressie ontdekken?

 

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Zoek niet langer, ik geef je de shortcut naar het leven van Purpose!

 

Ik leer jou jouw unieke passie te ontdekken, maar vooral te leven! Met andere woorden actie in de taxi met een concreet stappenplan! In mijn 2 maanden online programma leid ik je stap voor stap naar je passie d.m.v. creatieve out of the comfortzone oefeningen. Jij bent on fire, je bent in de actiemodus en je gaat je passie ook daadwerkelijk leven. Want ontdekken is één, maar dat je het gaat doen en ervaren is net zo belangrijk! Let the spark out!

Reviews deelnemers online programma: