fbpx
 

Valentine traint

ONLINE PROGRAMMA ‘EXPLORE YOUR FREAKING PURPOSE’- 8 WEKEN

Ben jij een vrouwelijke millennial en zoekende in je leven en werk?

 

Ben je die sprankeling, passie of bezieling in een bepaald gebied van je leven kwijtgeraakt?

 

Heb je last van keuzestress en het gevoel dat je maar in cirkeltjes blijft ronddraaien?

 

Voel jij dat er veel meer in jou verborgen zit qua talenten en kwaliteiten, maar ben je bang om te springen?

 

Heb jij het gevoel dat je nog niet je volledige purpose of potentieel leeft?

 

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Zoek niet langer, ik geef je de shortcut naar purpose!

 

Ik leer jou jouw unieke passie te ontdekken en open te breken! In mijn 2 maanden online programma leid ik je stap voor stap naar je passie d.m.v. creatieve out of the comfortzone oefeningen. Jij bent on fire, je bent in de actiemodus en je gaat je passie ook daadwerkelijk leven. Want ontdekken is één, maar dat je het gaat doen en ervaren is net zo belangrijk!

’Het is mijn purpose dat jij jouw purpose ontdekt’’

JUICINESS TALK/PRESENTATIE

Ben jij een vrouwelijke expert en wil jij jouw presentatie of talk naar een volgend niveau qua performance en storytelling tillen?

 

Heb je zoveel deskundigheid in huis en heb je vaak het gevoel dat je het publiek kwijtraakt tijdens je presentatie?

 

Ben je op zoek naar hoe jij jouw verhaal meer juicy kunt maken?

 

Dat het publiek vanaf jouw eerste woorden aan jouw lippen hangt?

 

Ik help jou graag verder om de performance kant van jouw talk of presentatie te boosten!

 

In een één op één coaching van 3 uur tijd duik ik met jou in jouw talk of presentatie en tillen we het geheel naar een volgend niveau.

We gaan vooral DOEN, want spreken en presenteren is als een spier die je moet trainen.

Het is een hele concrete sessie waarbij ik je meerdere keren film met je eigen smartphone en je mijn tips en tricks toepast.

Het resultaat van de stappen die jij maakt in jouw talk of presentatie zie je meteen terug.

 

Mocht ik je online coachen dan nemen we de gehele sessie via Skype op. Uiteraard presenteer je dan via de camera van je pc.

Juist nu in deze tijd is dit geschikt voor vrouwelijke experts die webinars gaan geven over hun vakgebied.

Deze sessie kost 649 euro exclusief btw, exclusief reiskosten.

TRAINEN

In 2015 besloot ik om het roer om te gooien en vooral als pitch-en storyteltrainer te gaan werken. Na 10 jaar lang op de bühne te hebben gestaan als actrice en performer voelde ik naast mijn passie voor acteren sterk het verlangen om anderen te empoweren. Dit doe ik met veel bevlogenheid. Je kunt mij omschrijven als een energieke en dynamische trainer die veel speelse, maar ook creatieve out of the comfortzone oefeningen gebruikt om jou te laten vertellen, spreken of presenteren. Ik zie binnen no-time waar jouw sweet spot of talent en passie zit. Dit ontwarren en jou daar doorbraken in te laten ervaren vind ik het leukste wat er is! Op die manier krijg jij jezelf, voel jij wie jij in essentie bent en heb je helder wat jouw purpose is. En dan jouw unieke verhaal aan het voetlicht brengen daar ben ik een kei in. Naast pitch-en storytellingtrainingen heb ik jaren ervaring opgedaan in het geven van leiderschapstrainingen, persoonlijke effectiviteit en communicatietrainingen. Naast mijn werk als trainer werk ik als purposecoach. Ik coach vrouwelijke millennials in dat ze hun unieke passie en potentieel leven. Mijn manier van werken is creatief, straight en speels. Ik zit op het snijvlak van spiritualiteit, transformatie & creativiteit. Ik ben van mening dat creativiteit de deur opent naar jouw plezier en jouw unieke passie. Door mijn op maat gemaakte creatieve oefeningen word je uit je comfortzone getrokken waardoor je door je mind heen breekt. Hierdoor in combinatie met de acties die jij onderneemt vinden er keer op keer doorbraken plaats! Jij ontdekt jezelf compleet opnieuw en je LEEFT je grootste zelf.