fbpx
 

DREAM TALK-big talk

 

Hee! Wat leuk je hier te zien! 

 

 

 

Je bent hier vast niet voor niets terechtgekomen….Jij bent een vrouwelijke ondernemer op zoek naar jouw verhaal, omdat je graag meer impact wilt maken met jouw bedrijf! Alleen komt het verhaal er nog niet helemaal uit. Of je bent ernaar op zoek hoe jij meer IMPACT kunt maken met jouw unieke verhaal.

Dan ben je precies aan het juiste adres! I’m your lady:-)

 

In mijn programma DREAM TALK help ik jou met het maken van een op maat gemaakte talk, die jij gaat geven aan like minded vrouwelijke professionals en ondernemers ! Dus ben jij op zoek naar een Sprekerscoach die met jou jouw verhaal gaat unleashen en jou leert hoe je dit onweerstaanbaar aantrekkelijk naar jouw publiek brengt?

 

 

Lees dan vooral verder….

 

 

Liefs,

 

 

Valentine

‘Ontdek jouw authentieke verhaal en word een ware Spreker!

Je weet dat je een prachtig verhaal in je hebt zitten, maar je bent zoekende naar hoe je dit het beste naar buiten kunt brengen.

 

Wat zeg je nu wel? Wat zeg je juist niet?

 

Hoe kan ik het zo vertellen dat het publiek vanaf de eerste minuut tot aan het einde van mijn verhaal op het puntje van zijn stoel zit?

 

Ik vind het MEGA spannend en je VOELT dat je klaar voor bent om jouw UNIEKE verhaal naar buiten te brengen.

 

Maar je bent nog compleet zoekende in hoe je dit naar buiten kunt brengen zodat jij op een nog grotere schaal IMPACT maakt.

 

Je droomt er van om op een podium jouw verhaal te delen. Tegelijkertijd vind je het doodeng. Maar er is geen andere weg dan dit te volgen. Jij volgt het bericht wat je met de wereld hebt te delen.

 

Dan ben je hier niet voor niets uitgekomen…..

In mijn visie is het van cruciaal belang dat jij als vrouwelijke ondernemer laat zien wie jij bent en waar jij voor staat. Daar is Storytelling & Spreken DE manier voor om je te onderscheiden van andere ondernemers. Ik ben al overtuigd van het feit dat jij DE expert bent op jouw vakgebied, maar je verkoopt in the end met wie jij bent als persoon.

 

Wat maakt jou uniek?

Durf jij jouw queerness te laten zien?

Durf jij jouw diepste transformaties die jij hebt doorgemaakt te delen als waardevolle lessen voor jouw droomklanten?

 

Van alle vrouwelijke ondernemers en professionals die ik heb getraind en gecoacht, vertellen ze me vooral wat ze allemaal hebben gedaan, welke dienst of product ze aanbieden, en zie ik dat het ontbreekt aan juist die eigenheid en persoonlijke touch!

 

Lieve vrouw,

 

Speak up, stand up & Rise up!

 

Rise Woman, rise! 

HOE ZOU HET ZIJN ALS…..

Jij precies weet wat jouw authentieke verhalen zijn en wanneer je welk verhaal inzet.

 

Je weet welke persoonlijke verhalen je kunt integreren met jouw ondernemersverhaal.

 

Jij laat jouw authentieke zelf helemaal zien in de transformaties die jij hebt doorgemaakt, je bent een ware Storyteller!

 

Je geniet van de magie van Storytelling en je bent hooked in jezelf authentiek delen!

 

Daarnaast maak je mega IMPACT met jouw verhaal als SPREKER doordat je leert wat er nodig is voor jouw PUBLIC SPEAKING SKILLS!

 

Daardoor ben je MEGA ZICHTBAAR en trek jij MOEITELOOS jouw droomklanten aan en heb jij wachtlijsten voor jouw diensten en programma’s.

WAT ONTVANG JIJ?

 

EERSTE INTAKE: KENNISMAKING

In onze eerste intake duik ik met jou in wat zijn jouw grootste dromen, wat wil je precies in Storytelling & Public Speaking leren?
En wat zou jouw grootste dromen overtreffen en van daaruit maak ik met jouw een roadmap en een plan om dit binnen een maand te gaan DOEN!
Storytelling en Spreken is all in the doing:-)

 

 

2 LIVE ÉÉN OP ÉÉN SESSIES!

In deze live één op één sessies duiken we in 3 uur tijd per coaching sessie in al jouw diepste en mooiste verhalen. Ik help het jou ontdekken, vormgeven en je gaat het opschrijven in op maat gemaakte werkboeken voor jou! Vervolgens ga je jouw authentieke verhalen natuurlijk ook met me delen. Het resultaat van deze 1 op 1 sessies is dat jij een top talk hebt staan wat jouw lijf is geschreven.
Dus ik coach jou op jouw Public Speaking skills, jouw Storytelling Skills & jouw Performance Skills 🙂

 

 

SHARE YOUR STORY

Als klapper op de vuurpijl ga jij jouw op maat gemaakte talk delen met andere inspirerende like minded vrouwen op een podium op een mega inspirerende locatie. Rock that stage!
Naast dat jij jouw talk deelt met de andere inspirerende vrouwelijke ondernemers mag je twee andere mensen uitnodigen die je graag jouw talk wilt laten horen. Tot slot ontvang je nog een toffe teaser video van jouw talk wat je weer voor spreekbureau’s kan gebruiken en natuurlijk voor jouw eigen social media kanalen. Als klapper op de vuurpijl ontvang je ook nog een fotoshoot met 5 professionele foto’s waarbij in actie bent als spreker!

WAT IS HET RESULTAAT?

 

VLAMMEN ALS EEN SPREKER

Als resultaat van dit traject heb jij een talk die staat als een huis. Je weet precies hoe je moet starten met jouw talk, hoe je jouw talk moet opbouwen en weer knallend mag afsluiten. Met als resultaat dat het publiek en jouw droomklanten aan je lippen hangen. Deze talk kun jij inzetten voor jouw eigen event en voor spreekbureau’s mocht je jouw podium groter willen pakken.

 

 

 

 

JOUW VERHAAL SPOT-ON OP VIDEO

Nu we zo aan jouw unieke verhaal hebben gewerkt, kun jij dit via allerlei video uitingen gaan delen. Je kunt jouw verhaal opnemen en delen op jouw social media kanalen om daarmee ook jouw zichtbaarheid te vergroten. The world is your podium! Go get it!Je kunt fragmenten uit jouw talk ook weer inzetten voor Facebook lives en Instagram lives. Dat is in deze tijd niet meer weg te denken. Daarmee kun je jouw exposure in jouw expertise en in jouw levensverhaal nog meer vergroten. Rise Woman Rise!

 

 

 

 

 

JOUW TALK OP EEN EVENT & OP VIDEO

Gedurende het afsluitende event mag jij jouw bijzondere levensverhaal en talk delen met like minded powervrouwen. Dit is jouw moment om jouw podium te pakken en jouw publiek recht in het hart te raken. Deze talk wordt ook nog eens gefilmd wat je in kunt zetten om jouw exposure als Spreker te vergroten bij Spreekbureau’s en uiteraard voor jouw social media kanalen. Het resultaat van dit groepsprogramma is dat je een talk hebt staan die op jouw lijf is geschreven waarmee een onuitwisbare indruk achterlaat op jouw publiek. In dit programma heb je alle fijne kneepjes van het vak geleerd, ook doordat je anderen hebt zien en horen spreken. Want spreken is een skill en dat is een kwestie van doen!