fbpx
 

STORYBOOSTER CALL

 

Hi! Wat leuk dat je interesse in een Storybooster call hebt!

 

Voel jij dat je als vrouwelijke spreker meer impact wilt maken met jouw keynote, maar merk je dat het een uitdaging is om jouw publiek te blijven binden en boeien?

 

Of heb je juist de wens om te gaan spreken maar heb je ervaren Sprekerscoach nodig die jouw helpt met het ontwerpen van jouw keynote geënt op jouw expertise en levensverhaal?

 

Ik help jou als ervaren keynote Spreker graag met praktische Storytelling tips zodat je jouw publiek bindt en blijft boeien. Dit doe ik aan de hand van mijn aanbod van ‘Spreker naar Storyteller’ met 3  één op één live coaching sessies. Check hier de uitgebreide info.

 

Als beginnende Spreker help ik jou graag met aanbod ‘Design your Story’ waarbij we in 3 één op één live coaching sessies jouw levensverhaal ontwerpen in een pakkende keynote die jouw publiek direct in het hart raakt. Ik heb hier een eigen Storytelling methodiek in ontwikkeld.

 

Check hier de uitgebreide info.

 

Mocht je vragen hebben over mijn bovenstaande aanbod of uitgebreider met mij willen spreken dan kan dit uiteraard gedurende een call met mij.

 

In onze Storybooster Call van 30 minuten ga ik dieper in op wie jij bent, waar jouw uitdagingen als Spreker liggen en beloof ik je dat je waarde haalt uit ons gesprek! Jij ontvangt namelijk 1 concrete Storytelling tip die je meteen kunt verwerken in jouw business!

Geweldige vrouw ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten.

 

Rise Woman Rise!

‘In deze Storybooster Call ontvang 1 waardevolle Storytelling tip die jij meteen kunt toepassen voor jouw spreek skills!

Submit