fbpx
 

Voice-over & Presentatrice

Spreken is er bij mij met de paplepel in gegaan. Spreken, verhalen vertellen, presenteren, etc. niets is mij daarin te vreemd. Met mijn 15 jaar expertise als voice-over, maar ook mijn 10 jaar lange ervaring als actrice en performer op de bühne weet ik heel goed wat het is om je stem voor verschillende doeleinden in te zetten. Hieronder krijg je een overview van mijn werk als  voice-over, presentatrice en dagvoorzitter.

Voice-over

Ik werk nu 15 jaar als professioneel voice-over en stemactrice en ik ben een bekend stemgeluid geworden voor diverse merken zoals Coca Cola, Biodermal, Arke Fly en nog veel meer. Mijn stem is te omschrijven als fris en een tikkeltje eigenzinnig. Door mijn achtergrond als actrice/performer weet ik me haarfijn in te leven in jouw tekst. Ik kan alle kanten op met mijn stem. Hierdoor weet ik precies de juiste tone of voice aan te slaan. Daarnaast denk ik graag mee over het concept en de inhoud van jouw tekst.

 

Voor een idee van mijn werk luistert en huivert naar haar volgende geluidsdemo:

Naast radio en tv commercials spreekt Valentine regelmatig bedijfsfilms, instructievideo’s, e-learnings en voice response systemen in. Dit doet ze ook regelmatig in haar eigen thuisstudio. Ze spreekt in met de Neumann TLM 103.

Voor aanvragen of tarieven:

TV COMMERCIALS​

COCA-COLA

NIBBITS

BIODERMAL

NH HOTELS

WEBVIDEOS

E-LEARNING

PRESENTATRICE/DAGVOORZITTER

Mensen omschrijven mij als een spice it up presentatrice en dagvoorzitter.  Naast scherpe vragen op de inhoud weet ik de energie van een zaal altijd omhoog te brengen. Ik kondig graag jouw bijzondere event aan, dit doe ik altijd op een persoonlijke, creatieve-en interactieve manier. Denk aan creatieve out of the box oefeningen zodat er naast de inhoud ook verbinding en energie vrijkomt tijdens een evenement.
De meeste expertise heb ik op gebied van Purpose/ Creativiteit/Vrouwen Empowerment/ Storytelling/ Theater/ Film & Mindset. Daarnaast zet ik me regelmatig in voor een vriendelijke corporate video of een inhoudelijk interview met de nodige sprankeling.

 

 

 

 

Als spreker vertel ik bevlogen over de onderwerpen Purpose, Storytelling, Creativiteit, Persoonlijke groei, Zichtbaarheid & Ondernemerschap. Op het moment pak ik daarin zelf het podium om mijn expertise te delen in mijn ‘Purpose Power Talks’. Daarnaast interview ik op wekelijkse basis inspirerende vrouwelijke experts op gebied van Business, Mindset en uit de Creatieve Industrie. Dit alles met als doel om andere vrouwen te inspireren hun Purpose te ontdekken, te leven en het haarscherp in hun verhaal over te brengen.

TALKSHOWS

INTERVIEWS