fbpx
 

Valentine Spreekt

Spreken is met de paplepel erin gegaan bij Valentine. Spreken, verhalen vertellen, presenteren, etc. niets is Valentine daarin te vreemd. Met haar 14 jaar expertise als voice-over, maar ook haar 10 jaar lange ervaring als actrice en performer op de bühne weet ze heel goed wat het is om je stem te gebruiken en jezelf daarin te laten zien. Alles gaat bij haar om stem en dat is wat ze jou als vrouwelijke expert ook gunt. Dat jij jouw sweet spot of purpose vind en daar vervolgens bezield over gaat spreken. Hieronder krijg je een overview van haar werk als  voice-over, presentatrice en dagvoorzitter.

Voice-over

Valentine werkt nu 14 jaar als professioneel voice-over en stemactrice en is een bekend stemgeluid voor diverse merken zoals Coca Cola, Biodermal, Arke Fly en nog veel meer. Haar stem is te omschrijven als fris en een tikkeltje eigenzinnig. Door haar achtergrond als actrice/performer weet ze zich haarfijn in te leven in jouw tekst. Naast veel talent voor schrijven, waarbij ze precies de juiste tone of voice weet aan te slaan, denkt ze ook graag mee over het concept en de inhoud van uw tekst.

 

Voor een idee van haar werk luistert en huivert naar haar volgende geluidsdemo:

 

TV COMMERCIALS​

COCA-COLA

NIBBITS

BIODERMAL

NH HOTELS

WEBVIDEOS

E-LEARNING

Naast radio en tv commercials spreekt Valentine regelmatig bedijfsfilms, instructievideo’s, e-learnings en voice response systemen in. Dit doet ze ook regelmatig in haar eigen thuisstudio. Ze spreekt in met de Neumann TLM 103. 

Voor aanvragen of tarieven:

DAGVOORZITTER / PRESENTATRICE

Valentine is te omschrijven als een spice it up dagvoorzitter. Met haar stagepresence en haar persoonlijkheid kondigt ze jouw bijzondere event aan, dit doet ze op haar persoonlijke manier. Daar komt de nodige interactie en creativiteit bij kijken. Denk aan leuke creatieve out of the box oefeningen zodat er naast inhoud, verbinding, maar vooral energie vrijkomt in de ruimte.
De meeste expertise heeft zij op gebied van creativiteit/kunst/ bewustzijn/ innovatie & duurzaamheid.

Daarnaast zet ze zich graag in voor een vriendelijke corporate video of een inhoudelijk interview met de nodige sprankeling.