fbpx
 

Valentine Spreekt

Spreken is er bij mij met de paplepel in gegaan. Spreken, verhalen vertellen, presenteren, etc. niets is mij daarin te vreemd. Met mijn 15 jaar expertise als voice-over, maar ook mijn 10 jaar lange ervaring als actrice en performer op de bühne weet ik heel goed wat het is om je stem voor verschillende doeleinden in te zetten. Hieronder krijg je een overview van mijn werk als  voice-over, presentatrice en dagvoorzitter.

Voice-over

Ik werk nu 15 jaar als professioneel voice-over en stemactrice en ik ben een bekend stemgeluid geworden voor diverse merken zoals Coca Cola, Biodermal, Arke Fly en nog veel meer. Mijn stem is te omschrijven als fris en een tikkeltje eigenzinnig. Door mijn achtergrond als actrice/performer weet ik me haarfijn in te leven in jouw tekst. Ik kan alle kanten op met mijn stem. Hierdoor weet ik precies de juiste tone of voice aan te slaan. Daarnaast denk ik graag mee over het concept en de inhoud van jouw tekst.

 

Voor een idee van mijn werk luistert en huivert naar haar volgende geluidsdemo:

Naast radio en tv commercials spreekt Valentine regelmatig bedijfsfilms, instructievideo’s, e-learnings en voice response systemen in. Dit doet ze ook regelmatig in haar eigen thuisstudio. Ze spreekt in met de Neumann TLM 103.

Voor aanvragen of tarieven:

TV COMMERCIALS​

COCA-COLA

NIBBITS

BIODERMAL

NH HOTELS

WEBVIDEOS

E-LEARNING

DAGVOORZITTER / SPREKER

Mensen omschrijven mij als een spice it up spreker en dagvoorzitter. Met mijn stage presence en mijn persoonlijkheid deel ik bevlogen over mijn expertise in purpose, de bühne pakken en storytelling. Verder kondig ik graag jouw bijzondere event aan, dit doe ik op mijn persoonlijke en creatieve manier. Daar komt de nodige interactie en creativiteit bij kijken. Denk aan leuke creatieve out of the box oefeningen zodat er naast inhoud, verbinding, vooral energie vrijkomt in de ruimte.
De meeste expertise heb ik op gebied van Purpose/ Creativiteit/Vrouwenempowerment/ Kunst/ Theater/ Film & Mindset.

Daarnaast zet ik me graag in voor een vriendelijke corporate video of een inhoudelijk interview met de nodige sprankeling.