fbpx
 

TALKSHOW

‘Een bruisende interactieve talkshow waarbij bekende vrouwelijke rolmodellen hun levensverhaal delen!’

LAAT JE INSPIREREN DOOR DE KRACHT VAN DIEPGAANDE LEVENSVERHALEN, SPREKEN VOOR GROEPEN OP EEN PODIUM EN VROUWENEMPOWERMENT, IN HET GEZELSCHAP VAN DE STRALENDE LAUREN VERSTER.

Ben jij als ondernemende vrouw op zoek naar een avond vol inspiratie, Storytelling, verbinding, transformatie en persoonlijke groei?

 

Ben jij een ambitieuze vrouw die ook streeft naar groei, succes en empowerment in alle gebieden van haar leven?

 

En voel je daarin het verlangen om ‘in het echt’ daarover te delen met like minded vrouwen in een community?

 

Een soort sisterhood gevoel waarbij we elkaar bekrachtigen in waar we op uit zijn in het leven?

Ben jij klaar om jouw innerlijke kracht te ontdekken en je zelfvertrouwen te vergroten door de kracht van spreken voor groepen in te zetten?

 

Voel je dat je zin hebt om je te laten inspireren door ‘live’ levensverhalen van sterke en succesvolle vrouwen?

 

Je hebt het verlangen om te gaan spreken, maar weet je niet waar te beginnen? Je voelt kriebels in je buik bij het idee van spreken in het openbaar? Maar iets houdt je nog tegen?

 

Een stemmetje in je hoofd dat tegen je zegt: wie zit er nu eigenlijk op mijn verhaal te wachten? En wat is nu eigenlijk mijn verhaal?

 

Je bent dus zoekende in welke verhalen je moet selecteren, maar je voelt dat je impact wilt maken met jouw verhaal met het spreken voor een publiek?

 

Dan heeft Valentine iets heel tofs voor jou!

 

Het is tijd om de kracht van storytelling te ontdekken door te luisteren naar deze interactieve talkshow. Ontdek de boeiende verhalen van andere vrouwelijke experts op het podium en leer hoe je jouw expertise kunt transformeren in boeiende, inspirerende verhalen die een blijvende indruk achterlaten.

 

Uiteraard mag je ook je podium pakken door vragen te stellen aan de powervrouwen die bij Valentine haar talkshow te gast zijn.

‘Omring je met gelijkgestemde ondernemende vrouwen!

Ontvang praktische tips en adviezen van experts die je inspireren bij het hebben van succes op alle gebieden in je leven.’

YOU CAN HAVE IT ALL!

TALKSHOW ‘SHARE YOUR LIFE STORY’

 

Valentine organiseert i.s.m Equals A’dam een interactieve ‘live’ talkshow ‘Share your Life Story’, waarbij zij bekende en minder bekende vrouwelijke rolmodellen interviewt over hun levensverhaal. Deze talkshow is voor de ondernemende vrouw die graag geïnspireerd raakt door andere levensverhalen en daar haar wijsheden voor haar eigen leven uithaalt. Daarnaast is deze talkshow ook voor de beginnende en de ervaren vrouwelijke spreker. Door naar de inspirerende levensverhalen van andere vrouwelijke rolmodellen te luisteren, hoor je als luisteraar waar de pareltjes aan verhalen zitten. Je ontdekt intrigerende verhalen en je hoort hoe anderen dit op een storytelling manier brengen. Bovendien leer je van bekende vrouwelijke rolmodellen die al veel expertise hebben opgedaan in het spreekvak.

 

De bekende vrouwelijke rolmodellen delen hun levensverhaal live op het podium. Het is een unieke kans om dit ‘in het echt’ te horen en daarbij de kans te hebben om ‘in person’ een vakvrouw te ontmoeten of vragen te stellen gedurende de talkshow.

 

Valentine heeft deze talkshow in het leven geroepen om jou te inspireren om ook jouw levensverhaal te delen met het spreken in het openbaar. Valentine is er heilig van overtuigd dat wij vrouwen, naast een dijk aan expertise, vaak zoveel mooie verhalen in onszelf verborgen hebben liggen. Zij is erop uit dat jij jouw unieke levensverhaal ontdekt en hoe je dit kan vormgeven in een Keynote dat staat als een huis. Een talk gebaseerd op Storytelling en Performance zodat het jouw publiek recht in het hart raakt! Valentine gelooft dat als wij onze diepe levensverhalen als vrouwen onderling met elkaar delen dat we daar kracht, inspiratie, tips & tricks voor ons eigen leven uithalen.

LAUREN VERSTER

 

Deze editie van deze talkshow heeft ze Lauren Verster te gast, tv programamaker, een succesvol media icoon. Ontdek hoe Lauren verschillende facetten van haar leven meesterlijk balanceert en wat jij daarvan kunt leren. Door haar verhaal te delen in een interactieve talkshowsetting, bieden we je niet alleen inzicht in haar reis, maar ook de kans om te reflecteren op je eigen pad naar succes op alle gebieden van jouw leven. Daarnaast kun je leren van een vakvrouw in het tv programmamaken en hoe zij ‘spreken’ in het openbaar inzet als haar superpower om haar expertise en avontuurlijke verhalen over het voetlicht te brengen.

 

VALENTINE PAKT DAARIN HET PODIUM ALS TALKSHOWHOST EN ONTRAFELT VOOR JOU DE VOLGENDE VRAGEN:

 

Wat zijn haar successen geweest?

 

Wat zijn haar grootste dieptepunten geweest?

 

Wat zijn de key elements geweest van haar succes in de media?

 

Oftewel haar lesson learned?

 

Wat is haar grootste passie op het moment en waarom?

 

Hoe geeft ze stem aan haar passie?

 

Hoe zet zij haar spreekskills in om haar passie te communiceren? Hoe pakt zij dat aan?

 

Hoe balanceert zij haar werk en haar privéleven met elkaar?

WAAROM MAG JE DEZE TALKSHOW NIET MISSEN?

1). INSPIRERENDE VERHALEN: Laat je inspireren door de verhalen van moedige vrouwen die obstakels hebben overwonnen, dromen hebben nagejaagd en successen hebben behaald. Laat je meenemen in de motiverende verhalen van succesvolle vrouwen die hun stempel hebben gedrukt in hun vakgebied en daarbuiten.

 

 

2). PRAKTISCHE ADVIEZEN: Ontvang praktische tips, strategieën en adviezen van experts en ervaringsdeskundigen die je helpen bij het bereiken van jouw doelen en het hebben van succes op alle gebieden van je leven.

 

 

3). LEER & KIJK NAAR ERVAREN SPREKERS OP HET PODIUM: Leer van ervaren sprekers en coaches hoe je zelfverzekerd en effectief kunt spreken voor een groep op een podium. Kijk en laat je inspireren!

 

 

4). EMPOWERMENT: Laat je leiden door de kracht van vrouwelijk leiderschap door je te omringen met inspirerende vrouwen en ontdek nieuwe manieren om jezelf te ontwikkelen, te groeien en te excelleren in zowel je professionele als persoonlijke leven.

 

 

5). INTERACTIEF PUBLIEK: Doe mee aan de conversatie en stel vragen aan onze gast Lauren Verster tijdens een interactieve en betrokken talkshow-ervaring.

 

 

6). GEMEENSCHAPSGEVOEL & NETWERKMOGELIJKHEDEN: Voel de kracht van verbondenheid en gemeenschap terwijl je deel uitmaakt van een groep gelijkgestemde vrouwen die elkaar steunen, aanmoedigen en inspireren. Bouw waardevolle relaties, deel ervaringen uitdagingen en successen. Vergroot je netwerk binnen de bloeiende wereld van ondernemende vrouwen in Amsterdam en omgeving.

 

 

7). LAUREN VERSTER ALS INSPIRATIEBRON: Ervaar de energie, charisma en wijsheid van Lauren Verster, die als speciale gast de eerste editie van de talkshow zal verrijken met haar unieke perspectieven op gebied van tv programmamaken en haar ervaringen als succesvolle vrouw in de media.

 

8). ZELFONTWIKKELING: Laat je leiden naar nieuwe hoogten van zelfontdekking, groei en persoonlijke ontwikkeling terwijl je jezelf openstelt voor nieuwe ideeën, inzichten en mogelijkheden.

 

WIE IS VALENTINE 

 

Als beginnende spreker is het normaal om onzekerheden te hebben over je spreek skills. Zelfs vrouwen met de meest impactvolle verhalen ervaren deze onzekerheden. Valentine hoort dit dagelijks in haar praktijk. Inmiddels heeft Valentine meerdere klanten succesvol en intensief begeleidt in hun spreek-en storytelling skills. Denk aan bekende vrouwelijke sprekers zoals Vivian Reijs, hormoonexpert, maar ook bekende influencers als Rachel de Huismuts en hoogopgeleide professionals met een dijk aan expertise in hun vakgebied. Spreken is een skill en Storytelling is een vak. Met de juiste begeleiding en tools kun je die onzekerheden omzetten in kracht. Daar kan Valentine jou bij helpen als Public Speaking Coach en Spreker.

 

Door haar achtergrond als pitch-en storyteltrainer en haar 15 jaar podiumervaring als actrice/theatermaker & dagvoorzitter weet Valentine als geen ander wat ervoor nodig is om de verhalen die in jou verborgen zitten als schatten te ontrafelen. Daarnaast leert ze jou hoe jij deze verhalen kunt vormgeven in een Keynote wat jouw publiek recht in het hart raakt. Want dat is wat je wilt bereiken met een talk. Naast de juiste opbouw van een verhaal spelen Storytelling en Performance daarin een grote rol. Daar kan ze je alles over vertellen. Je hoort het al Valentine heeft een ontzettende passie voor spreken en Storytelling. Dit is haar met de paplepel van jongs af aan ingegoten. Theater en film zijn altijd een rode draad in haar leven geweest. Deze vaardigheden brengt ze jou graag bij, zodat jij van een onzekere spreker transformeert naar een zelfverzekerde spreker die diepe impact maakt met haar talk bij haar publiek.

‘Dompel je onder in een bruisende talkshow, een avond vol inspiratie, empowerment en transformatie!’

"Valentine zorgt er in 3 sessies voor dat je een super boeiende talk hebt. Mocht je ooit willen investeren in een dijk van een talk die je vaker kan geven dan is Valentine echt DE tip!!
Echt de investering waard!"

Rachel-De Huismuts

Valentineberning
2023-04-12T19:54:07+00:00

Rachel-De Huismuts

"Valentine zorgt er in 3 sessies voor dat je een super boeiende talk hebt. Mocht je ooit willen investeren in een dijk van een talk die je vaker kan geven dan is Valentine echt DE tip!! Echt de investering waard!"
"Ondanks dat ik al jaren lezingen geef over hormonen, wilde ik ongemerkt veel te veel delen in een korte tijd. Dat kwam mijn verhaal niet ten goede. Valentine heeft me juist geleerd dat Less more is.
Valentine heeft mijn lezingen weer structuur en rust gegeven met een persoonlijke touch en verhaal. Dankjewel lieve Valentine, fijn met je gewerkt!"

Vivian Reijs- Hormoon Expert-CEO Viv Healthy

Valentineberning
2023-04-12T19:55:46+00:00

Vivian Reijs- Hormoon Expert-CEO Viv Healthy

"Ondanks dat ik al jaren lezingen geef over hormonen, wilde ik ongemerkt veel te veel delen in een korte tijd. Dat kwam mijn verhaal niet ten goede. Valentine heeft me juist geleerd dat Less more is. Valentine heeft mijn lezingen weer structuur en rust gegeven met een persoonlijke touch en verhaal. Dankjewel lieve Valentine, fijn met je gewerkt!"
"Valentine is veel meer dan een Spreekcoach, ze is een Storytel expert en weet precies waar de parels in jouw verhalen liggen. Ze helpt je met het ontwerpen van een talk waar je direct indruk mee maakt op jouw publiek. Helemaal aangepast aan wie jij bent en met jouw unieke kleur!"

Muk van Lil- Interieurfotografe en vrijgevochten ondernemer

Valentineberning
2023-04-12T19:58:10+00:00

Muk van Lil- Interieurfotografe en vrijgevochten ondernemer

"Valentine is veel meer dan een Spreekcoach, ze is een Storytel expert en weet precies waar de parels in jouw verhalen liggen. Ze helpt je met het ontwerpen van een talk waar je direct indruk mee maakt op jouw publiek. Helemaal aangepast aan wie jij bent en met jouw unieke kleur!"
"Valentine haar unieke talent is dat ze mij heeft laten zien dat ik in mijn kracht sta als ik over mijn passie mag vertellen. Vanuit haar acteerervaring heeft ze mij ook geleerd hoe je als Spreker 'in je verhaal stapt'. Dit is echt waardevol voor me geweest!"

Anki Willemsen- De Lazyfitgirl methode

Valentineberning
2023-04-12T19:57:04+00:00

Anki Willemsen- De Lazyfitgirl methode

"Valentine haar unieke talent is dat ze mij heeft laten zien dat ik in mijn kracht sta als ik over mijn passie mag vertellen. Vanuit haar acteerervaring heeft ze mij ook geleerd hoe je als Spreker 'in je verhaal stapt'. Dit is echt waardevol voor me geweest!"
"Door Valentine haar masterclass is het kind in mij opnieuw ontwaakt! Met een open hart vol positieve energie liep ik aan het einde van de avond de deur uit. Een absolute aanrader wanneer je je creativiteit wilt ontwikkelen en op een speelse manier je eigen grenzen wilt verkennen in het spreken!"

Lenneke-Deelnemer Masterclass Bewustzijnschool

Valentineberning
2020-04-28T17:45:45+00:00

Lenneke-Deelnemer Masterclass Bewustzijnschool

"Door Valentine haar masterclass is het kind in mij opnieuw ontwaakt! Met een open hart vol positieve energie liep ik aan het einde van de avond de deur uit. Een absolute aanrader wanneer je je creativiteit wilt ontwikkelen en op een speelse manier je eigen grenzen wilt verkennen in het spreken!"
“Valentine weet met haar aanstekelijke enthousiasme iedereen uit hun comfort zone te trekken om verder te groeien. Als je meer wilt leren over het zichtbaar zijn in spreken en je eigen purpose zichtbaar wilt krijgen dan kan Valentine je zeker helpen met haar praktische tools."

Sanny Verhoeven van Sanny zoekt Geluk.

Valentineberning
2020-04-28T16:10:05+00:00

Sanny Verhoeven van Sanny zoekt Geluk.

“Valentine weet met haar aanstekelijke enthousiasme iedereen uit hun comfort zone te trekken om verder te groeien. Als je meer wilt leren over het zichtbaar zijn in spreken en je eigen purpose zichtbaar wilt krijgen dan kan Valentine je zeker helpen met haar praktische tools."
"Valentine weet altijd een eigen en authentieke draai te geven aan de opzet van trainingen. Ik ervaar haar als een trainer die op een prikkelende en speelse manier de deelnemers uit hun comfortzone weet te trekken en de deelnemers de juiste aandacht weet te geven zodat ze op hun eigen manier het beoogde leereffect kunnen behalen. Valentine is een prettig persoon om mee samen te werken!"

Helena Blum- Eigenaar Allhappy Companies & Allhappy Schools

Valentineberning
2020-04-28T17:42:58+00:00

Helena Blum- Eigenaar Allhappy Companies & Allhappy Schools

"Valentine weet altijd een eigen en authentieke draai te geven aan de opzet van trainingen. Ik ervaar haar als een trainer die op een prikkelende en speelse manier de deelnemers uit hun comfortzone weet te trekken en de deelnemers de juiste aandacht weet te geven zodat ze op hun eigen manier het beoogde leereffect kunnen behalen. Valentine is een prettig persoon om mee samen te werken!"
0
0
Valentineberning