fbpx
 

Masterclass ‘Own your Story’

In deze 1,5 uur durende Masterclass gaan we op een interactieve en speelse manier jouw ondernemersverhaal ontwerpen samen met andere gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers.

 

Het resultaat van deze Masterclass is dat jij jouw reis; jouw hoogtepunten, jouw dieptepunten, jouw successen, maar ook wel jouw grootste blunders op een Storytelling manier kunt vertellen aan jouw klanten. Lol gegarandeerd en veelkleurigheid gegarandeerd.

 

Wil je er meer over weten? Lees dan de reviews hieronder!

 

Of neem even contact met me op.

Anouk Barendrecht


Business Visionair


Het was een hele fijne Masterclass met mooie en nieuwe inzichten. Heel erg bedankt daarvoor!

Valentineberning
2020-04-28T16:12:52+00:00
Anouk Barendrecht Business Visionair Het was een hele fijne Masterclass met mooie en nieuwe inzichten. Heel erg bedankt daarvoor!

Tessa Ansano


Business coach & Confident expert


Ik heb de storytelling masterclass gevolgd en ben erg blij met het resultaat. In deze masterclass geef je jouw ondernemingsverhaal vorm. En dit op een manier waarop ik het niet eerder heb meegemaakt. We zijn diep ingegaan op de cruciale momenten en ze legde daar een duidelijk accent op zodat jouw verhaal echt een blijvende indruk op jouw volgers achterlaat.


 

Valentine gebruikt verfrissende werkvormen waardoor de aandacht en betrokkenheid hoog blijft. Zij geeft heldere uitleg en neemt iedereen mee in haar verhaal. Echt heerlijk om naar te luisteren. Het resultaat is dat ik nu een helder beeld heb van hoe ik mijn verhaal met diepgang kan delen met mijn volgers en klanten. Echt een aanrader!


 

Mijn grootste inzicht is dat je echt stil mag staan bij die (pijnlijke) momenten die een grote impact hebben gehad op jouw eigen leven. Dit maakt het nog duidelijker voor jouw kijkers en klanten waar jouw drive als ondernemer vandaan komt.

Valentineberning
2021-08-11T12:27:28+00:00
Tessa Ansano Business coach & Confident expert Ik heb de storytelling masterclass gevolgd en ben erg blij met het resultaat. In deze masterclass geef je jouw ondernemingsverhaal vorm. En dit op een manier waarop ik het niet eerder heb meegemaakt. We zijn diep ingegaan op de cruciale momenten en ze legde daar een duidelijk accent op zodat jouw verhaal echt een blijvende indruk op jouw volgers achterlaat.   Valentine gebruikt verfrissende werkvormen waardoor de aandacht en betrokkenheid hoog blijft. Zij geeft heldere uitleg en neemt iedereen mee in haar verhaal. Echt heerlijk om naar te luisteren. Het resultaat is dat ik nu een helder beeld heb van hoe ik mijn verhaal met diepgang kan delen met mijn volgers en klanten. Echt een aanrader!   Mijn grootste inzicht is dat je echt stil mag staan bij die (pijnlijke) momenten die een grote impact hebben gehad op jouw eigen leven. Dit maakt het nog duidelijker voor jouw kijkers en klanten waar jouw drive als ondernemer vandaan komt.

Iboya 


Marketing Coach


Valentine stelt verdiepende en doortastende vragen. Hoe ben je hier gekomen. Wat maakt dat jij bepaalde keuzes hebt gemaakt? De hoe en wat van jouw business. Persoonlijke en diepere verhaal! Echt een voorbeeld voor Purposeful Storytelling. Een aanrader voor iedereen die op een verdiepende manier op zoek is naar haar verhaal!

Valentineberning
2020-04-28T17:41:29+00:00
Iboya  Marketing Coach Valentine stelt verdiepende en doortastende vragen. Hoe ben je hier gekomen. Wat maakt dat jij bepaalde keuzes hebt gemaakt? De hoe en wat van jouw business. Persoonlijke en diepere verhaal! Echt een voorbeeld voor Purposeful Storytelling. Een aanrader voor iedereen die op een verdiepende manier op zoek is naar haar verhaal!

Gitana


No-nonsense Businesscoach


Ik vond het fijn om bij de Masterclass aanwezig te zijn. Het heeft me richting gegeven over hoe ik mijn verhaal het best kan verpakken zodat ik nog sneller de wereld kan veroveren en anderen kan inspireren. 

Valentineberning
2020-04-28T17:44:55+00:00
Gitana No-nonsense Businesscoach Ik vond het fijn om bij de Masterclass aanwezig te zijn. Het heeft me richting gegeven over hoe ik mijn verhaal het best kan verpakken zodat ik nog sneller de wereld kan veroveren en anderen kan inspireren. 
0
0
Valentineberning