fbpx
 

Vrouwelijke professionals

De transformatie die jij hebt doorgemaakt na het volgen van mijn maandtraject:

 • Jij draagt jouw unieke missie spot-on uit over jouw team en weet als vrouwelijke leider precies welke volgende stappen jij wilt zetten met jouw team.

 • Je bent fully selfexpressed met presentaties en vergaderingen en jij maakt diepe impact in het bedrijf waar jij werkt met de expertise die jij in huis hebt. Het resultaat is dat jouw team aan jouw lippen hangt.

 • Tot slot weet jij voor jezelf persoonlijk welke stappen jij gaat zetten om door te groeien in jouw loopbaan

Wat kun je van dit programma verwachten?

 • Ik begeleid jou persoonlijk in één maand in het overbrengen van jouw missie en het integreren daarvan in jouw werk!

 • Via een complete dagtraining in het theater in het Spoorwegmuseum gaan we jouw unieke missie en authentieke verhaal super sterk over de bühne brengen. Tijdens deze dagtraining coach ik jou op jouw persoonlijke verhaal en zet jij op het afsluitende event een TEDx waardige talk neer! Verder coach ik jou ook op jouw pitch en wordt dit vastgelegd in een video pitch die jij kunt gebruiken voor al jouw presentaties binnen het bedrijf waar je voor werkt!

 • Drie één op één coaching sessies van 1,5 uur van mij! Voor aanvang van het traject doen we een intake zodat ik helemaal hoor wat jij wilt leren en waar jij op uit bent! Vervolgens kijken we tussentijds hoe het met je gaat en doen we een afsluitende coaching sessie om te zien welke resultaten jij allemaal hebt behaald en welke stip jij aan de horizon weer wilt neerzetten! Na deze maand stellen we samen een persoonlijk ontwikkelingsplan op met jouw concrete doelen en acties voor de komende maanden.

 • Naast mijn coaching koppel ik je aan een buddy, oftewel een accountability partner. Iemand uit de groep die jou scherp houdt op jouw persoonlijke doelen en acties!

 • Wekelijkse Mastermind sessies (1,5 uur) met de groep over het huiswerk uit de online academie. Dit zijn hele praktische opdrachten die jij meteen ook kunt toepassen in jouw werk! Daarnaast heb je gedurende deze sessies de mogelijkheid om de hotseat te nemen met extra verdiepende vragen waar ik jou één op één coach.

 • Toegang tot de online academie met video’s & werkboeken: Shine your Purpose! Tot het maandprogramma heb jij toegang waar ik al mijn expertise op gebied van leiderschap, storytelling, marketing en branding voor jou heb uitééngezet. Hierin word je door mij wekelijks gecoacht in de Mastermind calls en daarnaast ontvang jij coaching van de groep.

 • Feest! Aan het einde van dit traject ga jij jouw unieke Purpose delen in het theater van het Spoorwegmuseum in Utrecht! Dit deel je in een feestelijk event met familie, vrienden en eventueel jouw collega’s.

 • Jouw talk van 10 minuten wordt vastgelegd op camera zodat jij en prachtige registratie in da pocket hebt! Jouw TEDx talk op maat!

 • Verder ontvang  je als bonus 5-10 professionele foto’s die jij kunt gebruiken voor jouw LinkedIn profiel en andere communicatie uitingen. Tot slot komt er een mystery guest optreden! Ik kan je vertellen, ze is een podiumbeest! 

Normaal gesproken kost dit traject €5447,- excl. 21 % BTW. Ik bied dit traject alleen dit keer aan voor  €2447,- excl. 21 % BTW. 

We starten maandag 17 mei en het slot event is vrijdagavond 25 juni! Je kunt ook jouw opleidingsbudget inzetten voor dit maandtraject. Vraag naar de mogelijkheden bij jouw leidinggevende.  

Interesse?