fbpx
 

Test Testimonial

Test Testimonial

Test Testimonial

Tessa Ansano

Business coach & Confident expert

Ik heb de storytelling masterclass gevolgd en ben erg blij met het resultaat. In deze masterclass geef je jouw ondernemingsverhaal vorm. En dit op een manier waarop ik het niet eerder heb meegemaakt. We zijn diep ingegaan op de cruciale momenten en ze legde daar een duidelijk accent op zodat jouw verhaal echt een blijvende indruk op jouw volgers achterlaat.

 

Valentine gebruikt verfrissende werkvormen waardoor de aandacht en betrokkenheid hoog blijft. Zij geeft heldere uitleg en neemt iedereen mee in haar verhaal. Echt heerlijk om naar te luisteren. Het resultaat is dat ik nu een helder beeld heb van hoe ik mijn verhaal met diepgang kan delen met mijn volgers en klanten. Echt een aanrader!

 

Mijn grootste inzicht is dat je echt stil mag staan bij die (pijnlijke) momenten die een grote impact hebben gehad op jouw eigen leven. Dit maakt het nog duidelijker voor jouw kijkers en klanten waar jouw drive als ondernemer vandaan komt.

Valentineberning
2021-08-11T12:27:28+00:00
Tessa Ansano Business coach & Confident expert Ik heb de storytelling masterclass gevolgd en ben erg blij met het resultaat. In deze masterclass geef je jouw ondernemingsverhaal vorm. En dit op een manier waarop ik het niet eerder heb meegemaakt. We zijn diep ingegaan op de cruciale momenten en ze legde daar een duidelijk accent op zodat jouw verhaal echt een blijvende indruk op jouw volgers achterlaat.   Valentine gebruikt verfrissende werkvormen waardoor de aandacht en betrokkenheid hoog blijft. Zij geeft heldere uitleg en neemt iedereen mee in haar verhaal. Echt heerlijk om naar te luisteren. Het resultaat is dat ik nu een helder beeld heb van hoe ik mijn verhaal met diepgang kan delen met mijn volgers en klanten. Echt een aanrader!   Mijn grootste inzicht is dat je echt stil mag staan bij die (pijnlijke) momenten die een grote impact hebben gehad op jouw eigen leven. Dit maakt het nog duidelijker voor jouw kijkers en klanten waar jouw drive als ondernemer vandaan komt.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.